Den Haag,
27
augustus
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bijeenkomsten voor statenleden

Klimaatadaptatie, energietransitie, participatie en social media-strategie. Deze afwisselende en actuele mix van onderwerpen staat centraal tijdens bijeenkomsten voor statenleden in Arnhem en Zwolle. De bijeenkomsten worden georganiseerd door Statenlidnu, de Nederlandse Vereniging voor statenleden.

Het programma begint met een keynote over de verbinding tussen klimaatadaptatie en energietransitie door Stephan Kuks, watergraaf bij de Vechtstromen vanuit zijn betrokkenheid bij het Deltaprogramma. De keynote wordt gevolgd door een workshopronde. Deelnemers kunnen kiezen uit twee workshops:

1. Participatie en democratie

Door Marije van de Berg (onderzoeker, adviseur en trainer op het gebied van democratie en participatie).

2. Social media strategie

Door Jaap de Bruijn (begin deze eeuw het eerste Hoofd Nieuwe Media bij de Rijksvoorlichtingsdienst en nu stakeholdermanager bij zorgverzekeraar Coöperatie VGZ).

Het programma sluit af met een sessie waarin deelnemers concrete handvatten krijgen voor hun dagelijkse werk als statenlid. en waar de verbinding tussen de key-note en de workshops gelegd kan worden door het Gelders Energie Akkoord of het Klimaatverbond.

Meer informatie

De bijeenkomst in Zwolle wordt op 14 september gehouden, die in Arnhem heeft op 19 september plaats. De bijeenkomst in Arnhem begint om 19.00 uur, in Zwolle wordt om 13.00 uur gestart. Meer informatie? Die is te vinden op de website van Statenlidnu.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@statenlidnu.nl