Den Haag ,
19
maart
2020
|
15:00
Europe/Amsterdam

Boodschap Commissaris van de Koning Jaap Smit aan alle Zuid-Hollanders

Boodschap van commissaris van de Koning Jaap Smit namens Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland aan alle Zuid-Hollanders in verband met het coronavirus.

Provinciegenoten, wij maken met elkaar ongekende tijden door. In de strijd tegen het coronavirus zijn vergaande maatregelen genomen en wordt van ieder van ons veel gevraagd. Als commissaris van de Koning wil ik u allen namens Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland een hart onder de riem steken. Samen komen wij deze moeilijke periode door. Met oog en met zorg voor elkaar.

De provincie Zuid-Holland heeft alle openbare bijeenkomsten en vergaderingen voor de komende weken afgelast of uitgesteld. Daarmee sluit de provincie aan bij het beleid en de maatregelen van de regering voor alle organisaties, bedrijven en instellingen.

Gedeputeerde Staten en de medewerkers van de provincie Zuid-Holland werken vanuit huis als het kan en op locatie als het moet, zodat de werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang vinden.

Ik roep alle Zuid-Hollanders op zich zo goed mogelijk aan de richtlijnen te houden en daar waar nodig - en als de eigen gezondheid dit toelaat - om te kijken naar familie, buren en anderen die hulp of bijstand kunnen gebruiken.

Jaap Smit,Commissaris van de Koning in Zuid-Holland