Middelburg,
08
april
2020
|
12:30
Europe/Amsterdam

Commissaris en gedeputeerden bezoeken Zeeuwse samenleving

Zeeuwse gedeputeerden bezoeken de komende tijd, samen met de commissaris van de Koning, elke week een Zeeuwse instelling, organisatie, bedrijf of particulier die Zeeland helpt de coronacrisis zo goed mogelijk door te komen.

Met hun korte bezoekjes willen de provinciebestuurders niet alleen hun dank en waardering uitspreken maar ook zien waar de overheid nog (meer) kan helpen. Door dat rechtstreeks te horen van de professionals die onze provincie in allerlei sectoren op de been proberen te houden, hopen zij hen – waar mogelijk – zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vandaag, woensdag 8 april 2020, gaat gedeputeerde Harry van der Maas samen met commissaris Han Polman op bezoek bij Zorgsaam in Terneuzen en bij het ADRZ in Goes.

Daarnaast spreekt ieder lid van Gedeputeerde Staten de komende week een videoboodschap in voor een bepaalde sector, als steun en dank. Deze boodschappen worden verspreid via de provinciale sociale media. Ook hiermee trapt gedeputeerde Harry van der Maas af. Vandaag verschijnt er een videoboodschap voor docenten, ouders en leerlingen in het Zeeuwse onderwijs.