Den Haag,
14
mei
2019
|
15:52
Europe/Amsterdam

Dag van de stad 2019: podium voor inspirerende bijdragen

Samenvatting

De Dag van de Stad op 28 oktober 2019 is voor én van alle stedelijke professionals. Daarom kan iedereen bijdragen aan het mede vormgeven van het programma. Wil je dat inspirerende project dat je gedaan hebt, delen met andere steden? Worstel je met een stedelijke opgave en zoek je advies van experts? Of ga je liever het debat aan met vakgenoten over een actueel dilemma? Het kan allemaal!

Want dit jaar vormen acht verschillende inspirerende werkvormen de ruggengraat van de Dag van de Stad. Dien jouw voorstel voor de Dag van de Stad in en kies wat je met jouw bijdrage wilt bereiken. Op basis daarvan kun je een bijpassende werkvorm kiezen en wanneer jouw voorstel door de jury wordt goedgekeurd, wordt je bijdrage in overleg met hen nader ingevuld.

Tijdens dit jaarlijkse evenement In Den Haag komen alle stedelijke professionals samen voor inspiratie en kennisuitwisseling voor economisch sterke, duurzame, toekomstbestendige én leefbare steden. Onder de titel 'Wie durft?!' geven we het podium aan moedige ondernemers, architecten, theatermakers, wetenschappers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, actieve inwoners én bestuurders.

Meer weten over de dag van de stad, je inschrijven voor deelname of een voorstel indienen? Dat kan via deze link.