Haarlem ,
08
mei
2019
|
10:30
Europe/Amsterdam

Meimaand #meedenkmaand en bloggende onderhandelaars

Formateur Laura Bromet onderhandelt met GroenLinks, VVD, D66 en PvdA over de vorming van een nieuwe college van Gedeputeerde Staten.

Naast partijen uit Provinciale Staten en maatschappelijke organisaties vragen Bromet en de onderhandelaars ook inwoners mee te denken met de formatie. Wat vinden inwoners het belangrijkste thema voor de periode 2019-2023 en welk onderwerp moet sowieso terugkomen in het coalitieakkoord?

#Meedenkmaand

Meedenken en reageren kan via de Facebookpagina Jouw Noord-Holland. Om de 3 dagen verschijnt een stelling op Jouw Noord-Holland waar iedereen op kan reageren. Dat kan via de Facebookpagina zelf maar ook door het sturen van een brief/e-mail aan de formateur via coalitievorming2019@noord-holland.nl.

Ook op Twitter en Instagram worden inwoners gevraagd hun reactie te geven.

Ideeënbus

Op een aantal evenementen staat een ideeënbus waar bezoekers kaartjes kunnen invullen en op die manier kunnen reageren. Zo stond de ideeënbus op het Bevrijdingspopfestival, staat deze vanavond 8 mei in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem bij de Willem Arondéuslezing en op 22 mei 2019 bij de Medemblik Regatta.