Den Haag,
18
oktober
2019
|
14:23
Europe/Amsterdam

Ontdek welke circulaire aanpak bij jouw regio past!

Regiodagen Circulaire Economie voor overheden

Samenvatting

Nederland is circulair in 2050. Een uitdagende ambitie waar niet alleen het Rijk en bedrijven, maar ook decentrale overheden een belangrijke rol in spelen. Wil je weten welke rol je kunt spelen, verdergaand dan inkoop en afvalscheiding? En hoe je komt tot een concrete circulaire aanpak die past bij jouw provincie of regio? Welke middelen er zijn om vervolgstappen te zetten? Ontdek het tijdens de Regiodagen CE (circulaire economie)-aanpak.

De Regiodagen zijn bedoeld voor overheden. Werk jij als (beleids)medewerker of project- of programmaleider op het gebied van circulaire economie? En wil je jouw kennis hierover verdiepen, delen en je regionale netwerk versterken? Dan zijn de Regiodagen CE-aanpak iets voor jou.

De Regiodagen CE-aanpak worden georganiseerd door Rijkswaterstaat en Circularities, in opdracht van het Rijk, het Interprovinciaal Overleg (IPO), Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en de Unie van Waterschappen (UvW).

Meer weten? Klik hier

De Regiodagen CE-aanpak vinden plaats op zes locaties in het land. Ze bevatten per bijeenkomst specifieke regionale informatie. Er is een beperkt aantal plekken. Inschrijven kan hier.