Den Haag ,
04
mei
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Wat vindt u van de cao?

Hoe werkt de cao 2017-2018 in de praktijk? Wat gaat er goed en wat zou in de nieuwe cao aangepast moeten worden? De cao-partijen willen het graag van u weten. Daarom hebben het IPO en de vakbonden AVV, CMHF, CNV en FNV een enquête opgesteld. Uw reactie wordt heel erg op prijs gesteld. Wij hopen op een hoge respons!

In de cao 2017-2018 zijn veel nieuwe afspraken gemaakt. Bijvoorbeeld over de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, waardering en beloning, en ondersteuning bij keuzes die medewerkers hebben in de diverse levensfases. Vorig jaar hebben het IPO en de vakbonden bijeenkomsten georganiseerd in de provincies om de cao toe te lichten en vragen te beantwoorden. Deze bijeenkomsten werden goed bezocht. We hebben toen aangekondigd dat we dit jaar bij u terugkomen om te horen hoe de implementatie en de uitwerking van de cao 2017-2018 wordt ervaren. Dat doen we nu met deze enquête.

De enquête is bedoeld voor iedereen die voor een werkgever werkt op wie de cao Provincies van toepassing is. Het invullen ervan duurt ongeveer 15 minuten. Uw antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. U kunt de enquête hier invullen, alvast bedankt! Let op: invullen kan tot en met 31 mei, daarna worden de gegevens verwerkt.

De uitkomsten van de enquête worden door IPO, AVV, CMHF, CNV en FNV gebruikt bij de gesprekken over de cao 2019.