08
oktober
2018
|
16:20
Europe/Amsterdam

Welkom in onze IPO-Newsroom

Samenvatting

Voortaan nog sneller en beter op de hoogte zijn van het laatste nieuws van, voor en door de provincies? Meld je dan nu aan op de Newsroom van het IPO. Deze multimediale nieuwsvoorziening vervangt vanaf nu de wekelijkse iPOST.

 

Het IPO ontwikkelt zich tot een moderne netwerkorganisatie, met een sterk naar buiten gerichte manier van werken. Want samen met alle provincies, de andere overheden en maatschappelijke partners werken we aan de opgaven waarvoor we staan. Binnen die context delen we onze kennis en ervaringen met elkaar om samen tot het beste resultaat te komen. Dit vraagt ook iets van onze nieuwsvoorziening. Vanaf vandaag kun je je daarom aanmelden voor de IPO-Newsroom.

Actueel en afgestemd op jouw voorkeur
Op dit moment ontvang je iedere maandag de iPOST, die een overzicht biedt van het IPO-nieuws van de afgelopen week. Vanaf vandaag ontvang je alle nieuws- en persberichten, columns, interviews en overige berichten van, voor en door de provincies direct in je mailbox. Je kunt je abonneren op artikelen die zijn afgestemd op jouw voorkeur, per beleidsveld van de provincies. Werk je bijvoorbeeld als beleidsadviseur natuur bij een provincie? Abonneer je dan op het nieuws over dát onderwerp. Je ontvangt dan voortaan meteen een melding in je mailbox als er nieuws is over jouw beleidsterrein. Met één druk op de knop ga je vervolgens naar de Newsroom. Je komt dan op een pagina die helemaal over ‘jouw’ beleidsveld gaat.

Snel en eenvoudig aanmelden
Dit snelle en gepersonaliseerde aanbod vervangt de wekelijkse berichtgeving via de IPOST. Binnenkort nemen daarom afscheid van de iPOST. Via deze link kan je je aanmelden voor de Newsroom, waarmee je tevens het IPO toestemming geeft om je een melding te sturen waanneer er nieuws voor je is. Je kunt je in drie snelle stappen eenvoudig aanmelden voor de Newsroom:

Stap 1: Ga naar www.ipo.nl

Stap 2: Rechts bovenaan je beeldscherm zie je een oranje tekstblok: ‘Schrijf je hier in voor de IPO-Newsroom’. Klik op het tekstje daaronder: ‘Abonneer nu’.

Stap 3: Je bent nu in de Newsroom. Je kunt hier aangeven over welke beleidsterreinen je op de hoogte wil blijven. Kies voor ‘Inschrijven nieuwsupdates alle beleidsvelden’ of ga naar het ‘drop down-menu’ (‘alle nieuws beleidsvelden’) en ga naar het beleidsterrein dat jouw speciale interesse heeft. Daar kun je je inschrijven voor het laatste nieuws over dat ene, specifieke beleidsterrein.